Բաղադրատոմս
ԽԱՉԱՊՈՒՐԻ «ՆԱՎԱԿ»
Պատրաստեք խաչապուրի «նավակ» հետևյալ բաղադրատոմսով
ԽԱՉԱՊՈՒՐԻ «ՆԱՎԱԿ» Աբխազական Խմորով ուտեստ է:

Ինչպես պատրաստել խաչապուրի «նավակ»
Խմորիչը խառնել կաթին: Թողնել մի փոքր մնա: Լցնել մաղած ալյուրի վրա, ըստ ճաշակի աղ անել, հունցել խմորը: Թողնել խմորը հասունանա: Սուլուգունի պանիրը քերիչով անցկացնել, մի քիչ ալյուր ավելացնել, որ կպչուն ստացվի: Խմորը գնդերի բաժանել: Ամեն գունդը կլոր բացել: Մեջտեղում դնել միջուկ, երկու կողմից սեղմել այնպես, որ միջուկը երևա: Թխել 200 աստիճան տաք ջեռոցում, մինչև կարմրի: Մատուցելուց առաջ վրան կարագ քսել:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք խաչապուրի «նավակ»
միջուկ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1630դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 113 կկալ