Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տնական պիցցա

Խառնել սոդան, կեֆիրը, 1հատ ձուն, ավելացնել ալյուրը, հունցել էլաստիկ խմոր: Թողնել 20 րոպե հանգստանա: Խմորը բացել, դնել տապակի վրա, եզրերը բարձրացնել: Խմորի վրա կեչուպ քսել: Երշիկը կտրատել: Մայոնեզ քսել, դնել սունկը: 2 հատ եփած ձուն և թթու վարունգը քերել: Մայոնեզով ծածկել, վրան լցնել քերած պանիր և կրկին մայոնեզ: Թխել տաք ջեռոցի մեջ, մինչև խմորը եփվի:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տնական պիցցա

կեֆիր կեֆիր 1 թեյի բաժակ

ալյուր ալյուր 2 թեյի բաժակ

աղ աղ 1 թեյի գդալ

ձու ձու 3 հատ

կետչուպ կետչուպ 200 գրամ

սունկ սունկ

մայոնեզ մայոնեզ 300 գրամ

երշիկ երշիկ 200 գրամ

մարինացված վարունգ մարինացված վարունգ 2 հատ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2570դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 444 կկալ