Բաղադրատոմս
ՇԵԿԵՑԻԼԻ
Պատրաստեք շեկեցիլի հետևյալ բաղադրատոմսով
ՇԵԿԵՑԻԼԻ Վրացական Խմորով ուտեստ է:

Ինչպես պատրաստել շեկեցիլի
Անալի պանիրը մանրացնել, տրորել պատառաքաղով: Կարտոֆիլը կիսաեփ անել, տրորել, խառնել պանրի կեսի հետ: Բազուկը մանր կտրատել, աղ անել, կես ժամ թողնել: Քամել, խառնել մնացած պանրին: Սառեցրած կարագը քերել, ալյուրի հետ խառնել: Ավելացնել թթվասերը, աղ անել, արագ խմոր հունցել: Թողնել սառնարանում մեկ ժամ: Խմորը երկու մասի բաժանել: Բացել քառակուսի, ամեն քառակուսու կեսի վրա դնել բազուկով կամ կարտոֆիլով միջուկ, մյուս կեսով ծածկել: Եզրերը փակել: Բոլոր գործողությունները արագ են արվում, որպեսզի խմորը չտաքանա: Շեկեցիլիները դնել յուղած տապակի վրա, թխել 20-30 րոպե 250-280 աստիճանում:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք շեկեցիլի
միջուկ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1010դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 204 կկալ