Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պիդե պանրով

Ալյուրը մաղել, ավելացնել բուսայուղը, կաթը, խմորիչը, հունցել փափուկ խմոր: Թողնել մոտ կես ժամ, ծավալը կրկնակի կմեծանա: Բացել 0.3 մմ հաստությամբ, վրան ցանել քերած պանիրը, կարելի է ըստ ճաշակի ավելացնել պղպեղ, լոլիկ: Եզրերը սեղմել այնպես, որ նավակի ձև ստանա: Ջեռոցը նախապես տաքացնել 200 աստիճան, խմորը թխել 15 րոպե, մինչև եզրերը կարմրեն:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պիդե պանրով

ալյուր ալյուր 0.5 կգ

ձեթ ձեթ 3 ճաշի գդալ

խմորիչ խմորիչ 15 գրամ

կաթ կաթ 1 թեյի բաժակ

միջուկ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 480դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 34 կկալ