Բաղադրատոմս
Օլադի «Օրանժ»
Պատրաստեք օլադի «օրանժ» հետևյալ բաղադրատոմսով
Օլադի «Օրանժ» շատ համեղ Խմորով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել օլադի «օրանժ»
Գազարը խոշոր քերիչով քերել, նարինջը կեղևազրկել, դնել բուսայուղով թավայի մեջ: Մի րոպե անց նարնջի հյութի կեսը լցնել վրան, ավելացնել մեղրը և 15 րոպե շոգեխաշել: Խմորի համար ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել կեֆիրը, կաթնաշոռը, սոդան, ալյուրը: Կարելի է հին կեֆիր օգտագործել: Գազարը հարիչով խյուսի վերածել: Գազարը լցնել խմորի մեջ և խառնել: Դնել թավայի մեջ, մի կողմը տապակել փակ կափարիչով: Շուռ տալ, մյուս կողմը ևս կարմրեցնել: Մատուցել թթվասերի կամ յոգուրտի հետ:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք օլադի «օրանժ»
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1500դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 373 կկալ