Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել լավաշ

Ալյուրի մեջ ավելացնել մի քիչ աղ, ավելացնել ջուր եւ մանրակրկիտ հունցել (խմորը պետք է պինդ լինի): Բաժանել խմորը 7 մասի և յուրաքանչյուրը բացել: Թխել լավաշի ձեւով ջեռոցում 10-15 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լավաշ

ալյուր ալյուր 0.5 կգ

ջուր ջուր

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 0դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 0 կկալ