Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել իտալական պիցցա

Լոլիկն օղակ-օղակ կտրել, պանիրը մանրացնել, սունկը բարակ շերտատել, երշիկը ձողիկների վերածել: Պարմեզան պանիրը քերիչով անցկացնել, կծու պղպեղը մանր կտրատել: Պիցցայի խմորը բարակ բացել և դնել տաք տապակի վրա: Խմորին քսել տոմատի սոուսը, վրան լցնել կտրատած մթերքը, վրան ցանել քերած պանիրը: Թխել 250 աստիճանում 8 րոպե: Վրան փշրել չորացրած ռեհանը, կտրատել և մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք իտալական պիցցա

երշիկ երշիկ

լոլիկ լոլիկ 1 հատ

ձեթ ձեթ 3 ճաշի գդալ

կծու պղպեղ կծու պղպեղ 1 հատ

ռեհան ռեհան 1 պտղունց

շամպինիոն շամպինիոն 50 գրամ

խմոր խմոր 200 գրամ

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 100 մլ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 850դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 107 կկալ