Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել հավայան պիցցա

Բացած խմորին քսել տոմատի սոուսը և վրան շաղ տալ մանր կտրատած ապուխտը, լոլիկի և անանասի շերտերը: Աղ, պղպեղ անել, խոշոր քերած պանիրը տարածել ապուխտի վրա: 220 աստիճան տաքացրած ջեռոցում թխել 5-7 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հավայան պիցցա

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 2 ճաշի գդալ

պահածոյացված արքայախնձոր պահածոյացված արքայախնձոր

լոլիկ լոլիկ 4 հատ

ապուխտ ապուխտ 100 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 610դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 137 կկալ