Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել բրոկոլիով և պանրով ջեռեփուկ

Թասի մեջ գցել կաթնաշոռը, լավ տրորել, վրան քերել կարագը, 1 ձու ջարդել, խառնել, ապա մաղել ալյուրը, 0.5 թ.գդ.աղն ու 1 թ.գդ.փխրեցուցիչը, խմոր հունցել, փաթաթել սննդային թաղանթով և 30 րոպեով դնել սառնարանը: Բրոկոլին ծաղկաբույլերի բաժանել, գոլորշու վրա 5 րոպե շոգեխաշել, տեղափոխել ափսեի մեջ, թողնել սառչի: Խմորը հանել ջեռոցից, գրտնակել, փռել 2-3 սմ խորությամբ կաղապարի մեջ, խմորը պատառաքաղով ծակծկել, յուղաթղթի կտոր դնել, որևէ հատիկավոր լցնել, դնել նախապես 200* տաքացրած ջեռոցը, եփել 10-12 րոպե: Թասի մեջ 4 ձու ջարդել, ավելացնել սերուցքը, համեմել աղ ու պղպեղով, հարել: Խմորի վրայից վերցնել հատիկավորներով յուղաթուղթը, խմորի վրա թեթևակի տրորած զիրա շաղ տալ, կաղապարը վերադարձնել ջեռոց, եփել 5 րոպե: Բրոկոլին և բրինզա պանիրը ոչ մանր մասնատել: Կաղապարը հանել ջեռոցից, փոսի մեջ լցնել մասնատած բրոկոլին և պանիրը, սերուցքով սոուսը, կաղապարը դնել ջեռոցը, եփել ևս 25 րոպե, ապա վրան շաղ տալ քերած պինդ պանիրը, եփել ևս 15 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բրոկոլիով և պանրով ջեռեփուկ

բրոկկոլի բրոկկոլի 400 գրամ

կաթնաշոռ կաթնաշոռ 200 գրամ

կարագ կարագ 100 գրամ

ալյուր ալյուր 2 թեյի բաժակ

ձու ձու 5 հատ

փխրեցուցիչ փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

սերուցք սերուցք 150 մլ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2170դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 584 կկալ