Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել բրազիլական մսով կարկանդակ. ամպանադա

Ալյուրը, կարագը, դեղնուցները, կաթը, աղը խառնել փայտե գդալով: Խմորը փաթաթել սրբիչով և թողնել մինչև հաջորդ օրը: Միսը մանր կտրատել, սոխը աղալ, դնել եփվելու: Երբ հեղուկ մասը ցամաքի, ավելացնել քաղցր պղպեղ, ալյուր, ջուր կամ արգանակ, համեմել: Ալյուրը ջրով կամ արգանակով բացել, հետո ավելացնել մսի վրա: Միջուկը թողնել սառչի: Խմորը բացել, խմորե շրջանակներ պատրաստել կամ բաժակով կտրել: Ամեն շրջանակի վրա դնել միջուկ, երկու խաղողի հատիկ, պինդ խաշած ձվի շերտ, ձիթապտուղ, ձևավորել կարկանդակներ և դնել տաք ջեռոցի մեջ: Թխել 5-6 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բրազիլական մսով կարկանդակ. ամպանադա

ալյուր ալյուր 100 գրամ

կարագ կարագ 450 գրամ

դեղնուց  դեղնուց 4 հատ

կաթ կաթ 60 գրամ

աղ աղ

միջուկ

տավարի միս տավարի միս 450 գրամ

կարագ կարագ 250 գրամ

սոխ սոխ 200 գրամ

կարմիր աղացած պղպեղ կարմիր աղացած պղպեղ 30 գրամ

ալյուր ալյուր 25 գրամ

ձու ձու 2 հատ

խաղող խաղող

ձեթ ձեթ

աղ աղ

կծու կարմիր պղպեղ կծու կարմիր պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2090դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 262 կկալ