Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել արաբական պիտա հաց

Խմորի բաղադրիչները խառնել, դնել տաք տեղում մի քանի ժամ, որ բարձրանա: Ժամեր անց խմորը բաժանել 10-12 մասի: Ամեն գունդը կլոր բացել, սրբիչով ծածկել և թողնել տասը րոպե: Թխել 220 աստիճանում 7-8 րոպե: Շարել իրար վրա, թողնել հովանա, դնել տոպրակի մեջ և պահել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք արաբական պիտա հաց

ալյուր ալյուր 500 գրամ

խմորիչ խմորիչ 15 գրամ

ջուր ջուր 300 մլ

ձեթ ձեթ 3 ճաշի գդալ

աղ աղ 1 թեյի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 440դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 68 կկալ