Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել «անակնկալ» բուլկիներ

Պինդ պանիրը քերել խոշոր քերիչով, ավելացնել հարած ձու, վարսակի փաթիլներ, փափկած կարագ, աղ անել և խառնել: Փխրեցուցիչը խառնել ալյուրին, խառնել մնացած մթերքին: Աստիճանաբար ավելացնել կաթ, խառնել, հետևել, որ խմորը շատ չջրիկանա: Խմորը պետք է բավականաչափ թանձր լինի, որ հեշտությամբ բլիթներ ստացվեն: Ձեռքերը թրջել, խմորից գնդիկներ պատրաստել: Ամեն գնդիկ տափակեցնել, բլիթ դարձնել: Բուսայուղի մեջ տապակել սունկը, սոխը: Խմորի վրա դնել տապակած մեկ սունկ, սոխ, կտրատած կանաչի: Խմորի եզրերը փակել, բուլկի դարձնել: Տապակը յուղել, յուղաթուղթ դնել, գնդիկները շարել տապակին: Թխել 20-25 րոպե 180 աստիճանում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք «անակնկալ» բուլկիներ

ալյուր ալյուր 1 թեյի բաժակ

ձու ձու 2 հատ

կաթ կաթ 130 մլ

վարսակի փաթիլներ վարսակի փաթիլներ 1 թեյի բաժակ

սոխ սոխ 2 գլուխ

կարագ կարագ 80 գրամ

շամպինիոն շամպինիոն 150 գրամ

փխրեցուցիչ փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

աղ աղ

ձեթ ձեթ

կանաչի կանաչի

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1460դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 293 կկալ