Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սամսա

Խմորը բացել, կտրել մոտ 10:10 սմ կողմերով քառակուսիների: Միսն ու սոխը աղալ, ավելացնել աղ, պղպեղ, համեմունք: Ավելացնել մանր կտրատած կանաչի: Խճողակը լավ խառնել: Միջուկից մի քիչ դնել խմորի վրա: Երկու անկյունները ծալել դեպի ներքև: Խմորը ներքևից ծալել` նավակի պես: Ծայրերը ծալել, որ ստացվի եռանկյուն: Կարը դեպի ներքև դնել յուղած տապակի վրա: Վրան քսել ձվի սպիտակուց: Թխել տաք ջեռոցում, մինչև պատրաստ լինի:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սամսա

տավարի միս տավարի միս 500 գրամ

շերտավոր խմոր շերտավոր խմոր 500 գրամ

սոխ սոխ 3 գլուխ

մաղադանոս մաղադանոս 0.5 փունջ

սամիթ սամիթ 0.5 փունջ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

սպիտակուց սպիտակուց 1 հատ

կարագ կարագ 10 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1770դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 205 կկալ