Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ընկույզով ռուլետ

Կարագը լավ հարել, ավելացնել թթվասեր, ալյուր, աղ, հունցել, տասնհինգ րոպե դնել սառնարանի մեջ: Ընկույզը մանրացնել, խառնել շաքարավազի, մեղրի և դարչինի հետ: Սեղանին ալյուր ցանել, խմորը բացել, ընկույզի միջուկը համաչափ տարածել խմորի վրա: Ռուլետի պես փաթաթել, եզրը ամրացնել: Մոտ քսան րոպե թխել 225 աստիճան ջերմության ջեռոցում, հանել, վրան հարած դեղնուց քսել, նորից դնել ջեռոցը: Տասը րոպե անց հանել, կտրատել, մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ընկույզով ռուլետ

ալյուր ալյուր 300 գրամ

կարագ կարագ 100 գրամ

ընկույզ ընկույզ 200 գրամ

շաքարի փոշի շաքարի փոշի 150 գրամ

ձու ձու 1 հատ

մեղր մեղր 3 ճաշի գդալ

աղ աղ

դարչին դարչին

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2210դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 223 կկալ