Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել թխվածքաբլիթ շագանակներ

Եփած դեղնուցները խառնել կարագի հետ: Ավելացնել թթվասերը, խառնել: Ավելացնել շաքարավազ ու վանիլային շաքար, խառնել: Ավելացնել փխրեցուցիչ ու ալյուր, խմոր հունցել: Խմորից ոչ մեծ շերտեր սարքել: Կենտրոնում դնել ընկույզ: Գնդիկ սարքել ընկույզի չափ: Տապակը յուղել կամ հատուկ թուղթ դնել, շարել գնդիկները, դնել ջեռոցը: Թխել 180 աստիճանում 20-25 րոպե: Գլազուր պատրաստել: Կարագը, կակաոն, շաքարավազը ու կաթը եռացնել, մինչ շաքարը հալչի: Մնացած ընկույզները մանրացնել: Պատրաստի թխվածքաբլիթը գլազուրի մեջ թաթախել: Հետո ընկույզի; Կարելի է նաև կոկոսի քերուկի կամ վաֆլու մեջ թաթախել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք թխվածքաբլիթ շագանակներ

կարագ կարագ 200 գրամ

դեղնուց  դեղնուց 6 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 50 գրամ

վանիլային շաքար վանիլային շաքար 2 թեյի գդալ

փխրեցուցիչ փխրեցուցիչ 2 թեյի գդալ

ալյուր ալյուր 250 գրամ

պնդուկ պնդուկ 150 գրամ

գլազուր

կարագ կարագ 50 գրամ

կաթ կաթ 50 մլ

կակաո կակաո 30 գրամ

շաքարավազ շաքարավազ 200 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 390դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 9 կկալ