Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել թխվածքաբլիթ «նարինջ»

Ձուն հարել, ավելացնել շաքարավազը, խառնե: Թասը դնել եռացող ջրով լի կաթսայի վրա և տաքացնել: Անընդհատ խառնել, գոլանալուց հետո վերցնել և խառնելով հովացնել: Ալյուրը մաղել, խառնել ձվին: Թխել 25–35 րոպե 220 °C ջեռոցում: Բիսկվիթը հովացնել, բաժակով կլոր-կլոր կտրել: Միջուկի համար սերուցքը հարել շաքարավազի կամ շաքարի փոշու հետ, ավելացնել տաք ջրում բացված ժելատինը, խառնել մինչև ձուլվեն բաղադրիչները: Բիսկվիթի մի կտորը վերցնել, քսել սերուցքից, վրան բարակ շերտ նարինջ դնել, դնել երկրորդ խմորը, զարդարել սերուցքով, կողքերը ևս կրեմապատել և փշրանք ցանել: Ամեն թխվածքաբլիթ զարդարել նարնջի շերտիկներով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք թխվածքաբլիթ «նարինջ»

ալյուր ալյուր 1 թեյի բաժակ

շաքարավազ շաքարավազ 1 թեյի բաժակ

ձեթ ձեթ 1 ճաշի գդալ

ձու ձու 5 հատ

միջուկ

սերուցք սերուցք 1 թեյի բաժակ

շաքարի փոշի շաքարի փոշի 2 ճաշի գդալ

նարինջ նարինջ 6 հատ

ժելատին ժելատին 8 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2010դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 110 կկալ