Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել թխվածքաբլիթ «կոնգո»

Կոկոսն ու շաքարավազը խառնել, ավելացնել ձվի սպիտակուցն ու խնձորը: Խառնել և դնել գոլորշու վրա: Տաքացնել 10 րոպե, զանգվածը կդառնա միատարր և էլաստիկ: Փոքրիկ գնդիկներ անել, գնդիկներին կոնի ձև տալ և շարել յուղաթղթով ծածկված տապակի մեջ: Թխել 220 աստիճանում 10-15 րոպե, մինչև ոսկեգունելը: Եթե կոների գագաթները սկսեն այրվել, ծածկել փայլաթիթեղով առանց ջերմաստիճանը փոխելու:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք թխվածքաբլիթ «կոնգո»

կոկոսի փաթիլներ կոկոսի փաթիլներ 100 գրամ

շաքարավազ շաքարավազ 90 գրամ

ձու ձու 1 հատ

խնձոր խնձոր 2 հատ

կարագ կարագ 10 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 810դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 132 կկալ