Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել թխվածքաբլիթ «բանան»

Կարագը հարել վանիլի և թթվասերի հետ, ավելացնել ալյուրն ու փխրեցուցիչը: Խմորը հունցել: Բաժանել ոչ մեծ գնդիկների և սառնարան դնել կես ժամով:
Միջուկն ստանալու համար կաթնաշոռը խառնել շաքարավազի, ալյուրի և եթե օգտագործում եք, բանանի հետ: Խմորը ուղղանկյուն բացել, միջուկը դնել կենտրոնում: Եզրերն իրար մոտեցնել և փակել: Դեպի ներքև դնել փակված մասով և բանանի ձև տալ: Վրան ձու քսել: Թխել 180 աստիճանով մոտ քսան րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք թխվածքաբլիթ «բանան»

կարագ կարագ 400 գրամ

փխրեցուցիչ փխրեցուցիչ 0.5 թեյի գդալ

ալյուր ալյուր 5 թեյի բաժակ

վանիլ վանիլ 5 գրամ

կաթնաշոռ կաթնաշոռ 400 գրամ

շաքարավազ շաքարավազ 1 թեյի բաժակ

դեղնուց  դեղնուց 2 հատ

շաքարի փոշի շաքարի փոշի

բանան բանան 2 հատ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3160դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 358 կկալ