Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել թխվածք «արագ և հեշտ»

Ձուն հարել շաքարավազի և աղի հետ: Սպիտակելուց հետո ավելացնել կաթը, բուսայուղը, ապա` վանիլն ու սոդան: Այժմ ավելացնել այնքան ալյուրը, որքան կպահանջվի փափուկ, բայց ոչ շատ թանձր խմորի համար: Խմորը բացել 0.5-0.8 սմ հաստությամբ, շատ բարակ պետք չէ: Կարելի է ձևավոր կտրատել: Եթե ոչ, կտրատել բաժակի օգնությամբ: 200 աստիճան տաքացված ջեռոցում թխել 5-7 րոպե: Մատուցել թեյի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք թխվածք «արագ և հեշտ»

ձեթ ձեթ 0.5 թեյի բաժակ

կաթ կաթ 0.5 թեյի բաժակ

շաքարավազ շաքարավազ 1 թեյի բաժակ

ձու ձու 2 հատ

սոդա սոդա 0.5 թեյի գդալ

աղ աղ 1 պտղունց

վանիլ վանիլ

ալյուր ալյուր

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 230դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 184 կկալ