Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սուխարի

Ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել կարագը, 1/4բաժակ կաթը սոդայով, վանիլին և ալյուրը, որ ստացվի ձեռքին չկպչող խմոր:  Խմորը բաժանել չորս մասի, յուրաքանչյուրը տալ երշիկի տեսք դնել ջեռոցը և թխել: Հենց սկսեց ճաքճքել հանել ջեռոցից և կտրատել: Եփել ջեռոցում մինչև կարմրելը:
 


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սուխարի

ձու ձու 3 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 1 թեյի բաժակ

կարագ կարագ 200 գրամ

կաթ կաթ 0.5 թեյի բաժակ

սոդա սոդա 1 թեյի գդալ

ալյուր ալյուր 4 թեյի բաժակ

վանիլ վանիլ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1250դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 381 կկալ