Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել մայոնեզով թխվածքաբլիթ

Փափկած մարգարինը հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել մայոնեզ, լավ խառնել: Ալյուրը մաղել, խառնել սոդային, արագ խառնել ձվով զանգվածին ու խմոր հունցել: Խմորը բացել 0,5 սմ հաստությամբ և խմորեղենի ձևավոր դանակներով կտրել թխվածքաբլիթներ: Ամեն խմորի վրա դնել չամչի մի հատիկ: Թխել չոր տապակի վրա 30—35 րոպե 170—180 °С աստիճանում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք մայոնեզով թխվածքաբլիթ

մարգարին մարգարին 250 գրամ

շաքարավազ շաքարավազ 220 գրամ

մայոնեզ մայոնեզ 250 գրամ

ալյուր ալյուր 600 գրամ

չամիչ չամիչ 50 գրամ

սոուս սոուս 0.5 թեյի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1280դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 95 կկալ