Բաղադրատոմս
Կաթնաշոռով թխվածք
Պատրաստեք կաթնաշոռով թխվածք հետևյալ բաղադրատոմսով
Կաթնաշոռով թխվածք շատ համեղ Թխվածքաբլիթ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել կաթնաշոռով թխվածք
Մարգարինը հալեցնել և 0,5 թ.գդ. սոդային խառնել: Առանձին թասի մեջ լցնել մաղած ալյուրը, քերիչով կամ մսաղացով անցկացրած կաթնաշոռը: Ստացվում են փշուրներ: Ավելացնել աղով հարած ձուն, սոդայով մարգարինը: Ստացվում է փափուկ, բայց ձեռքերին չկպչող խմոր: Դնել սառնարանը երկու ժամով: Հանել, բաժանել երեք մասի: Ամեն գունդը բացել 3-4 մմ հաստությամբ: Բաժանել 8 սեկտորների պիցցայի պես: Ամեն շերտիկին շաքարավազ ցանել, փաթաթել գլանակի նման լայն մասից դեպի նեղը: Շարել յուղած տապակի վրա, թխել 180-200 աստիճանում, մինչև թեթևակի կարմրի:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կաթնաշոռով թխվածք
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
970դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 158 կկալ