Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կաթնաշոռային թխվածքաբլիթ

Ձուն հարել, ավելացնել շաքարավազը և միասին լավ հարել: Հարելուց հետո ավելացնել կարագը, սոդան մածունով, քացախը: Այսքանը լավ հարելուց հետո ավելացնել այնքան այլուր որ ստացվի ոչ պինդ խմոր:
Միջուկ: 1 տուփ կաթնաշոռին ավելացնել 1 ձվի սպիտակուց, 2 թեյի գդալ ալյուր, չամիչ, շաքարավազ և 1 տեյի գդալ սոդա:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կաթնաշոռային թխվածքաբլիթ

ձու ձու 3 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 1 թեյի բաժակ

կարագ կարագ 200 գրամ

մածուն մածուն 1 թեյի բաժակ

ալյուր ալյուր

սոդա սոդա 1 թեյի գդալ

քացախ քացախ 1 ճաշի գդալ

միջուկ

կաթնաշոռ կաթնաշոռ 200 գրամ

սպիտակուց սպիտակուց 1 հատ

ալյուր ալյուր 2 թեյի գդալ

չամիչ չամիչ 50 գրամ

շաքարավազ շաքարավազ 1 սուրճի բաժակ

սոդա սոդա 1 թեյի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 720դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 73 կկալ