Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել հերկուլեսով տխվածքաբլիթ

Սենյակային ջերմաստիճանի կարագը հարել շաքարավազի հետ: Ավելացնել ձու: Հերկուլեսը չոր թավայի մեջ բովել հինգ րոպե: Առանձին խառնել հերկուլեսը, աղը, ալյուրն ու փխրեցուցիչը: Խառնել, թողնել մի քիչ մնա: Տապակի վրա յուղաթուղթ փռել, թեյի գդալով դնել խմորի գնդիկներ: Խմորների միջև հարկ է տարածություն թողնել, քանի որ նրանք մի փոքր տարածվելու են: Թխել  180 աստիճան տաքացված ջեռոցում 15 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հերկուլեսով տխվածքաբլիթ

վարսակի փաթիլներ վարսակի փաթիլներ 1.5 թեյի բաժակ

ձու ձու 2 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 100 գրամ

կարագ կարագ 150 գրամ

փխրեցուցիչ փխրեցուցիչ 1 թեյի գդալ

ալյուր ալյուր 100 գրամ

աղ աղ 1 պտղունց

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 990դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 228 կկալ