Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել դասական շոռակարկանդակ

Ալյուրը, կաթը, փափկած կարագը, մեկ ձուն, աղը, 2 ճաշի գդալ շաքարավազը խառնել: Կստացվի ոչ պինդ խմոր: Խմորը դնել տաք տեղում: Կաթնաշոռը խառնել շաքարավազին, ձվին, վանիլային շաքարավազին, խառնել: Շաքարավազը կախված է կաթնաշոռի թթվությունից: Խմորը բաժանել համաչափ մասերի: Բաժակի օգնությամբ գնդերի վրա փոսեր անել: Փոսի մեջ լցնել կաթնաշոռի զանգվածը, վրան քսել հարած դեղնուց, 15 րոպե թխել 180-200 աստիճանում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք դասական շոռակարկանդակ

կաթնաշոռ կաթնաշոռ 500 գրամ

ալյուր ալյուր 350 գրամ

կաթ կաթ 0.5 թեյի բաժակ

ձու ձու 3 հատ

կարագ կարագ 100 գրամ

աղ աղ

խմորիչ խմորիչ 1 թեյի գդալ

վանիլային շաքար վանիլային շաքար 0.5 թեյի գդալ

շաքարավազ շաքարավազ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1680դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 338 կկալ