Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել դարչինով քաղցրավենիք

Նախապես տաքացնել ջեռոցը 250 աստիճան: Խառնել շաքարավազն ու դարչինը: Սեղանի վրա բացել խմորը, բաժանել 2 մասի, մի մասի վրա խոզանակով կարագ քսել, ցանել շաքարավազի ու դարչինի խառնուրդը, ծածկել խմորի մյուս մասով և վրան կարագ քսել: Այնուհետև երկարությամբ 6 մասի բաժանել, յուրաքանչյուրը ոլորել 3 անգամ, դնել ջեռոցի տապակի մեջ և թխել 9-11 րոպե: Հանելուց հետո վրան կարագ քսել և շաքարավազի խառնուրդ ցանել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք դարչինով քաղցրավենիք

շաքարավազ շաքարավազ 1 ճաշի գդալ

դարչին դարչին 1 թեյի գդալ

շերտավոր խմոր շերտավոր խմոր 400 գրամ

կարագ կարագ 100 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 590դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 60 կկալ