Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել չուրրոս

Ալյուրն ու դարչինը լցնել թասի մեջ և դնել ջեռոցի մոտ: Կարագը մանր կտարտել, զգուշորեն տաքացնել կես բաժակ ջրի մեջ դնելով, մինչև կարագը փափկի: Հետո արագ հեղուկը եռացնել, անմիջապես վերցնել և միանգամից խառնել ալյուրին: Արագ խառնել, մինչև միատարր խմորային զանգված ստացվի: Խմորը 30 վայրկյանով դնել կրակին, անընդհատ խառնել, վերցնել և հովացնել: Մեկ-մեկ խառնել ձվերը: Երբ մի ձուն լրիվ խառնվի, նոր ավելացնել հաջորդը: Խորը թավայի մեջ բուսայուղ լցնել և տաքացնել: Կրեմի հատուկ ներարկիչով թավայի մեջ 3-4 սանտիմետրանոց խմորներ դնել, տալով օղակի, պարույրի կամ մակարոնի տեսք: 3 րոպե տապակել, մեկ անգամ շուռ տալ: Քամիչի վրա դնել, որպեսզի ավելորդ բուսայուղը քամվի: Առատ շաքարի փոշի ցանել և մատուցել տաք շոկոլադի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք չուրրոս

ձեթ ձեթ 2 ճաշի գդալ

շաքարի փոշի շաքարի փոշի 1 ճաշի գդալ

ալյուր ալյուր 100 գրամ

դարչին դարչին 0.25 թեյի գդալ

կարագ կարագ 50 գրամ

ձու ձու 4 հատ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 570դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 389 կկալ