Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել բանանով թխվածք

Տաքացնել գազոջախը մինչև 180 աստիճան: Խառնել ալյուրը, շաքարը և սոդան: Այս ամենը լավ խառնելուց հետո ավելացնել բանանը և ձեթը:
Ավելացնել սոյայի/բրնձի կաթը թանձր խառնուրդ ստանալու համար:
Բաժանենլ 2×20սմ մասերի և թխել 20-25 րոպե: Սառեցնել` օգտագործելով մարգարին կակաոի փոշիով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք բանանով թխվածք

ալյուր ալյուր 100 գրամ

շաքարավազ շաքարավազ 1 թեյի բաժակ

սոդա սոդա 1 թեյի գդալ

բանան բանան 3 հատ

ձեթ ձեթ

կաթ կաթ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 640դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 66 կկալ