Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ընկույզով թխվածք

Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճան: Ձուն մի քիչ հարել, խառնել շաքարավազին, վանիլային շաքարին, կարագին: Ավելացնել կտրատած ընկույզը: 10 րոպե թխելուց հետո ջերմաստիճանն իջեցնել 180 աստիճան և թխել 30 րոպե: Ցողել օշարակով, կարելի է զարդարել գլազուրով կամ շաքարի փոշով: Տորթի վրա ընկույզներ դնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ընկույզով թխվածք

ձու ձու 2 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 100 գրամ

վանիլային շաքար վանիլային շաքար 50 գրամ

կարագ կարագ 2 ճաշի գդալ

ընկույզ ընկույզ 100 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 800դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 203 կկալ