Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ընկույզով կոքս

Կարագը հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել ձուն: Կտրատած ընկույզը խառնել մաղած ալյուրի և փխրեցուցիչի հետ: Խառնել խմորը: Տապակի մեջ դնել յուղաթուղթ, խմորը լցնել վրան: Մակերեսը թիակով հարթեցնել: Թխել 170°C տաքացված ջեռոցի մեջ 60 րոպե: Տաք կեքսը հանել ջեռոցից, վրան շաքարի փոշի ցանել: Մատուցել ամբողջական կամ կտրատած:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ընկույզով կոքս

շաքարավազ շաքարավազ 125 գրամ

կարագ կարագ 125 գրամ

ձու ձու 2 հատ

ալյուր ալյուր 200 գրամ

փխրեցուցիչ փխրեցուցիչ 0.5 թեյի գդալ

ընկույզ ընկույզ 100 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 930դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 225 կկալ