Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տորտ «վիկտորիա»

Ջեռոցը տաքացնել 175С: Սպիտակուցները հարել շաքարավազի հետ: Ավելացնել դեղնուցները, կակաոն, ալյուրը, վանիլային շաքարը: Տապակը յուղել, յուղաթղթով ծածկել: Թխել 175С ջերմության ջեռոցում մինչև պատրաստ լինի: Փափկած կարագը հարել շաքարավազի հետ: Վանիլը, աղը խառնել կարագին: Ավելացնել կաթը և խառնել մոտ հինգ րոպե: Պատրաստի կրեմը քսել խմորին: Տարթը դնել սառնարանի մեջ: Սերուցքը մի փոքր տաքացնել, շոկոլադը հալեցնել խառնելով, մինչև հարթ զանգված ստացվի: Վերցնել կրակից և լցնել տորթի վրա, հարթեցնել: Զարդարել բալերով, սերուցքով, մաստիկայից պատրաստված զարդերով և նուշի փաթիլներով: Եթե այդ բոլորը ձեռքի տակ չկա, փոխարինել այլ զարդարանքներով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորտ «վիկտորիա»

ձու ձու 5 հատ

կակաո կակաո 20 գրամ

շաքարավազ շաքարավազ 1 թեյի բաժակ

ալյուր ալյուր 1 թեյի բաժակ

վանիլային շաքար վանիլային շաքար

կրեմ

կարագ կարագ 125 գրամ

շաքարավազ շաքարավազ 250 գրամ

կաթ կաթ 3 ճաշի գդալ

աղ աղ 1 պտղունց

վանիլային շաքար վանիլային շաքար 1 թեյի գդալ

բալ բալ

սերուցք սերուցք 50 գրամ

շոկոլադ շոկոլադ 50 գրամ

նուշ նուշ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 730դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 26 կկալ