Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տորթ-թռչնակ

Ձուն շաքարի հետ հարել, ավելացնել կակաոն, թթվասերը, ալյուրին խառնած սոդան, կստացվի փափուկ խմոր: Բաժանել երկու մասի և թխել ամեն մեկը 15-20 րոպե 200 աստիճանում: Թողնել շերտերը սառչեն, յուրաքանչյուրը մեջտեղից կիսել: Կարագը հարել խտացրած կաթի հետ: Գլազուրի համար շոկոլադը մանրացնել, հալեցնել գոլորշու վրա, ավելացնել կաթը: Խմորի շերտերն իրար միացնել կրեմի օգնությամբ: Տորթի վրա գլազուր լցնել և 15 րոպե դնել սառնարանը: Մատուցելուց առաջ վրան նուշի փաթիլներ լցնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ-թռչնակ

ձու ձու 1 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 0.5 թեյի բաժակ

ալյուր ալյուր 1 թեյի բաժակ

կակաո կակաո 20 գրամ

սոդա սոդա 0.5 թեյի գդալ

կրեմ

խտացրած կաթ խտացրած կաթ 400 գրամ

կարագ կարագ 200 գրամ

գլազուր

շոկոլադ շոկոլադ 100 գրամ

կաթ կաթ 1 թեյի բաժակ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 390դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 30 կկալ