Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տորթ «քնքուշ»

Ձուն հարել, ավելացնել շաքարավազը: Ալյուրն ու թխրեցուցիչը խառնել, ստանալ խմոր: Թխել 180 աստիճանում մինչև պատրաստ լինի: Միջուկի համար խառնել թթվասերը և խտացրած կաթը, հարել, ավելացնել ժելատին: Զանգվածը դնել թխված խմորի վրա: Վրան ելակներ շարել, սուզել զանգվածի մեջ: Դնել սառնարանի մեջ: Զարդարել սերուցքով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «քնքուշ»

ձու ձու 1 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 3 ճաշի գդալ

ալյուր ալյուր 3 ճաշի գդալ

փխրեցուցիչ փխրեցուցիչ 0.5 թեյի գդալ

խտացրած կաթ խտացրած կաթ 250 գրամ

ժելատին ժելատին

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 580դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 199 կկալ