Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տորթ «պրահա»

Խտացրած կաթը եփել: Ձուն հարել շաքարավազի հետ: 0,5 տուփ խտացրած կաթը խառնել կակաոյի հետ, ավելացնել շաքարով ձուն, ալյուրը, խառնել: Սոդան քացախով բացել, լցնել խմորի վրա: Լցնել նաև ընկույզն ու խառնել: Տապակի վրա յուղաթուղթ դնել, կարագ քսել, դնել խմորը: Թխել մեկ ժամ 200 աստիճանի ջեռոցում: Պատրաստել կրեմը: Փափկած կարագը խառնել կակաոյին և խտացրած կաթին, հարել: Խմորը երկու հավասար մասի բաժանել, առատորեն կրեմ քսել: Վրան կարելի է ընկույզ ցանել: Տորթի վրա լցնել հալեցրած շոկոլադ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «պրահա»

ալյուր ալյուր 2 թեյի բաժակ

շաքարավազ շաքարավազ 1 թեյի բաժակ

կակաո կակաո 30 գրամ

խտացրած կաթ խտացրած կաթ 200 գրամ

ընկույզ ընկույզ 100 գրամ

ձու ձու 2 հատ

սոդա սոդա 1 թեյի գդալ

կրեմ

խտացրած կաթ խտացրած կաթ 200 գրամ

կարագ կարագ 200 գրամ

կակաո կակաո 20 գրամ

շոկոլադ շոկոլադ 50 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 870դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 35 կկալ