Բաղադրատոմս
ՏՈՐԹ «ԿԱՐԱ-ԿՈՒՄ»
Պատրաստեք տորթ «կարա-կում» հետևյալ բաղադրատոմսով
ՏՈՐԹ «ԿԱՐԱ-ԿՈՒՄ» շատ համեղ Տորթեր է:

Ինչպես պատրաստել տորթ «կարա-կում»
Խառնել բոլոր մթերքները, բացի ալյուրից, դնել գոլորշու վրա: Խառնել անընդհատ, տաքացնել: Երբ զանգվածն ավելանա, վերցնել կրակից, թողնել մի քիչ հովանա, լցնել այնքան ալյուր, որ ձիգ խմոր ստացվի: Բաժանել գնդերի, կլոր բացել և թխել երկու-երեք րոպե, մինչև կարմրի: Տապակի վրա ալյուր ցանել մինչև խմորը դնելը: Թթվասերով կրեմ պատրաստել (200 գ թթվասեր և մեկ բաժակ շաքարավազը հարել, ավելացնել վանիլին): Զարդարել քերած շոկոլադով, ընկույզով, դարչինի և շաքարի փոշու խառնուրդով:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «կարա-կում»
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1300դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 350 կկալ