Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել տորթ «գիշեր»

Մուրաբայի մեջ սև հաղարջի սոդա լցնել, խառնել 15 րոպե: Առանձին խառնել կաթը, ձուն, շաքարավազն ու ալյուրը: Լավ խառնել, աղ ցանել, միացնել հաղարջին: Ստացվում է ոչ պինդ խմոր: Թխել 3 շերտ տաք ջեռոցի մեջ: Թթվասերը կես բաժակ շաքարավազի հետ հարել, քսել շերտերի վրա: Վերևի շերտին քսել ոչ թե կրեմ, այլ գլազուր: Գլազուրի բաղադրիչները խառնել, եռացնել 30 վայրկյան: Լցնել տորթի վրա: Մատուցել սուրճի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «գիշեր»

շաքարավազ շաքարավազ 1 թեյի բաժակ

ձու ձու 3 հատ

կաթ կաթ 1 թեյի բաժակ

սոդա սոդա 1 թեյի գդալ

մուրաբա մուրաբա 1 թեյի բաժակ

գլազուր

շաքարավազ շաքարավազ 0.5 թեյի բաժակ

կաթ կաթ 1 ճաշի գդալ

կակաո կակաո 20 գրամ

աղ աղ

կարագ կարագ 50 գրամ

ալյուր ալյուր 2 թեյի բաժակ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 680դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 104 կկալ