Բաղադրատոմս
Տորթ «Բեկտենի»
Պատրաստեք տորթ «բեկտենի» հետևյալ բաղադրատոմսով
Տորթ «Բեկտենի» շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել տորթ «բեկտենի»
Կաթը եռացնել, բեկտենու վրա տաք կաթ լցնել, 2 ժամ թողնել: Շաքարավազը հարել ձվի հետ, ավելացնել բեկտենու պտուղները, խառնել: Ավելացնել փխրեցուցիչ, պինդ խմոր հունցել: Խմորի կեսը դնել յուղած տապակի մեջ, հավասարեցնել: Դնել մինչ 180 աստիճան տաքացված ջեռոցը, թխել 10-15 րոպե: Որպեսզի ստուգենք պատրաստ է թխվածքը թե չէ, ստուգել չոփիկով: 2 շերտ թխել : Կրեմը պատրաստել.թթվասերը շաքարավազի հետ խառնել, մինչ շաքարավազը հալչի: Շերտերի վրա կրեմ քսել, ծածկել երկրորդ շերտով, կրեմ քսել: Պատրաստի տորթը ըստ ճաշակի զարդարել: Կարել է կակաո ցանել: Տորթը 8-10 ժամով սառնարան դնել, որ կրեմը ներծծվի:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք տորթ «բեկտենի»
կրեմ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
450դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 99 կկալ