Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել շոկոլադե տորթ առանց ալյուրի

Ջեռոցը տաքացնել 140 աստիճան: Գոլորշու վրա հալեցնել շոկոլադն ու կարագը: Մի քիչ հովացնել և մեկ առ մեկ ավելացնել ձվի դեղնուցները: Սպիտակուցներն առանձին հարել երկու գդալ շաքարավազի հետ, մինչև անշարժ զանգված դառնա: Սպիտակուցը զգուշորեն խառնել շոկոլադի զանգվածին: Տապակը յուղաթղթով ծածկել, լցնել խմորը և թխել 45-50 րոպե:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք շոկոլադե տորթ առանց ալյուրի

շոկոլադ շոկոլադ 200 գրամ

կարագ կարագ 100 գրամ

ձու ձու 6 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 2 ճաշի գդալ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1250դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 553 կկալ