Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ռուլետ

Ձվի սպիտակուցները առանձնացնել դեղնուցներից: Սպիտակուցները առանձին հարել հարիչով մինչև պինդ մասսա դառնալը, ավելացնելով վանիլինը: Դեղնուցները հարել հարիչով, ավելացնել շաքարավազը վերջում ալյուրը: Այս ամենին վերջում ավելացնել սպիտակուցի զանգվածը: Ջեռոցի տապակին բուսայուղ քսել և լցնել խմորը, եփել 180 աստիճանում 10-15 րոպե: Եփելուց հետո լցնել ջեմը և փաթաթել: Սառչելուց հետո ցանել շաքարի փոշի: 


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ռուլետ

շաքարավազ շաքարավազ 1 թեյի բաժակ

ալյուր ալյուր 1 թեյի բաժակ

ձու ձու 5 հատ

վանիլ վանիլ

միջուկ

ջեմ ջեմ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 0դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 0 կկալ