Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել մածունով գաթա

Ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել փափկացրած մարգարինը և լավ հառել: Լավ հարելուց հետո ավելացնել ձեթը, մածունը սոդայի հետ, քացախը և այլուրը: Լավ հունցելուց հետո բաժանել 4 գնդի:
Խորիզը: Յուղը հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել ալյուրը և վանիլինը:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք մածունով գաթա

ձու ձու 4 հատ

շաքարավազ շաքարավազ 1.5 թեյի բաժակ

մարգարին մարգարին 250 գրամ

ձեթ ձեթ 1 սուրճի բաժակ

մածուն մածուն 0.5 լիտր

քացախ քացախ 1 ճաշի գդալ

սոդա սոդա 1 թեյի գդալ

ալյուր ալյուր

միջուկ

յուղ յուղ 4 ճաշի գդալ

շաքարավազ շաքարավազ 1 թեյի բաժակ

ալյուր ալյուր 1 թեյի բաժակ

վանիլ վանիլ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 490դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 53 կկալ