Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ջեմով ռուլետ

Ձուն շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել մածունը, սոդան և ալյուրը, նորից լավ խառնել, որ ստացվի միասեռ զանգված: Խմորը տարածել ջեռոցամանի մեջ և եփել ջեռոցում 190 աստիճան ջերմաստիճանում: Երբ խմորը պատրաստ կլինի, ձեր նախընտրած ջեմով պատել խմորը, ապա զգուշությամբ պտտացնել, ստանալով ռուլետի տեսք: Բարի Ախորժակ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ջեմով ռուլետ

ալյուր ալյուր 1 թեյի բաժակ

շաքարավազ շաքարավազ 1 թեյի բաժակ

ձու ձու 3 հատ

մածուն մածուն 1 սուրճի բաժակ

սոդա սոդա 1 թեյի գդալ

ջեմ ջեմ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 440դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 308 կկալ