Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել գաթա արագ պատրաստվող

Ալյուրը մաղել, ավելացնել քերած կամ մանր կտրտած կարագը, ձեռքով լավ խառնել, մինչև ստացվի համասեռ զանգված, մեջտեղում փոսիկ անել և ավելացնել սոդայով խառնած մածունը, քացախը և ձվի սպիտակուցը: Այս ամենը լավ հունցել, ստանալ պինդ խմոր, բաժանել 4 գնդի: Գնդերը բացել 3-4մմ հաստությամբ, պատրաստի խորիզը փռել վրան, ռուլետաձև փաթափել, ձեռքով մի քիչ "տափակեցնել", վրան քսել հարած ձվի դեղնուցը և դանակով կտրտել ոչ շատ մանր կտորների: Դնել ջեռոցի տապակի մեջ, թխել մոտ 15րոպե 200°-ով:
Իսկ խորիզը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է շաքարավազն ու ալյուրը վանիլինի հետ խառնել, ավելացնել յուղը, լավ խառնել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք գաթա արագ պատրաստվող

ալյուր ալյուր 3 թեյի բաժակ

կարագ կարագ 500 գրամ

մածուն մածուն 300 գրամ

սպիտակուց սպիտակուց 2 հատ

սոդա սոդա 0,5 թեյի գդալ

քացախ քացախ 1 ճաշի գդալ

միջուկ COM_CCK_

ալյուր ալյուր 1 թեյի բաժակ

շաքարավազ շաքարավազ 1,5 թեյի բաժակ

յուղ յուղ 0,5 թեյի բաժակ

վանիլ վանիլ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 220դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 29 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 5 / 5