Բաղադրատոմս
Դդումով կարկանդակ
Պատրաստեք դդումով կարկանդակ հետևյալ բաղադրատոմսով
Դդումով կարկանդակ շատ համեղ Տորթեր է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել դդումով կարկանդակ
Ձուն հարել, ավելացնել շաքարավազը, աղը, այնուհետև քացախը և ալյուրը: Կես ժամ դնել սառնարանի մեջ: Դդումի միջուկը հանել, կարագով տապակել, դարչին և մշկընկույզ ցանել վրան: Ավելացնել մեղրը, կաթը, շոգեխաշել տասը րոպե: Խյուս դարձնել դդումը: Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճան: Խմորը բացել, դնել յուղած տապակի վրա, եզրերը բարձր դնել: Ձուն հարել, շաքարավազին խառնել, միացնել սերուցքի և օսլայի հետ: Զանգվածը լցնել խմորի վրա, թխել 35-40 րոպե:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք դդումով կարկանդակ
միջուկ
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1920դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 357 կկալ