Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել արջուկը հյուսիսում

Փափկեցրած կարագը հարել, խառնել շաքարավազի հետ: Ավելացնել դեղնուցները և շարունակել խառնել: Հետո ավելացնել թթվասերը, քացախով բացած սոդա, աղ: Խառնել, ավելացնել վանիլ և ալյուր: Ստացվում է ոչ շատ պինդ խմոր: Բաժանել երեք մասի և թխել միջին ջերմաստիճանով: Միջուկը պատրաստելու համար հարել սպիտակուցները: Երբ անշարժ զանգված դառնա, ավելացնել շաքարավազը: Ավելացնել կտրատած ընկույզը և խառնել զգուշորեն: Քսել խմորի շերտերին: Պատրաստել շոկոլադը. կակաոյի փոշին խառնել շաքարավազին, վրան լցնել տաք կաթը: Լավ խառնել, դնել կրակի վրա, եռացնել: Անընդհատ խառնել: Երբ շաքարը լրիվ ձուլվի, վերցնել կրակից, ավելացնել կարագը: Տաք զանգվածը լցնել տորթի վրա և դնել սառնարան:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք արջուկը հյուսիսում

տորտիլլա տորտիլլա 2 թեյի բաժակ

կարագ կարագ 200 գրամ

շաքարավազ շաքարավազ 1 թեյի բաժակ

ձու ձու 5 հատ

սոդա սոդա 0.5 թեյի գդալ

աղ աղ

վանիլ վանիլ

միջուկ

շաքարավազ շաքարավազ 3 ճաշի գդալ

ընկույզ ընկույզ 150 գրամ

կակաո կակաո 30 գրամ

շաքարավազ շաքարավազ 3 ճաշի գդալ

կարագ կարագ 70 գրամ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 990դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 34 կկալ