Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սպագետի պեստո սոուսով եվ հավի կրծքամսով

Սպագետին եփել աղաջրում: Երբ այն գրեթե եփված լինի, վերցնել կրակից, քամել: Հավի կրծքամսից հեռացնել ոսկորները և կաշին: Մեկ պճեղ սխտորը տաշեղների վերածել, վրան մի փոքր ձիթայուղ լցնել, աղ, կարմիր և սպիտակ պղպեղներ ցանել, երկու-երեք հատիկ սև պղպեղ դնել, խառնել: Հավի միսը պատել ստացված խառնուրդով, թողնել կես ժամ: Ապա հեռացնել սխտորի կտորները, միսը տապակել ձիթայուղով, սկզբում թեժ, ապա՝ մարմանդ կրակով: Վերջում մի կտոր կարագ դնել թավայի մեջ, որպեսզի միսն ավելի հյութեղ լինի: Սոուսը պատրաստելու համար ռեհանի տերևներն առանձնացնել ցողուններից, դանակով կտրատել: Բլենդերի մեջ մանրացնել ռեհանը, սխտորը, արևածաղկի սերմերը: Ապա աստիճանաբար ավելացնել ձիթայուղ և խառնել այնքան ժամանակ, մինչև ստացվի թթվասերի խտության համասեռ զանգված: Վերջում ավելացնել քերած պանիրը, կրկին խառնել: Թավան դնել կրակին, լցնել սոուս, սպագետին, մի փոքր պանիր ավելացնել, խառնել: Մատուցել երկար շերտերով կտրատած կրծքամսի հետ: Զարդարել ռեհանի տերևներով:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սպագետի պեստո սոուսով եվ հավի կրծքամսով

սպագետի սպագետի 110 գրամ

հավի կրծքամիս հավի կրծքամիս 200 գրամ

աղ աղ

կարմիր աղացած պղպեղ կարմիր աղացած պղպեղ

սպիտակ պղպեղ սպիտակ պղպեղ

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

ձեթ ձեթ

կարագ կարագ

ռեհան ռեհան

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

արևածաղկի բոված սերմեր արևածաղկի բոված սերմեր 1 ճաշի գդալ

քերած պանիր քերած պանիր

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 470դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 67 կկալ