Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել սոուսով հավի միս

Սոխն ու սխտորը մանրացնել, տապակել բուսայուղի մի մասի մեջ: Ավելացնել տոմատի մածուկը, հոտավետ և կարմիր պղպեղները: Երբ սոուսը թանձրանա, ավելացնել կտրատած ռեհանը, աղ, պղպեղ ցանել, կափարիչը ծածկել և թողնել: Պաքսիմատն ու երկու տեսակի քերած պանիրները խառնել: Առանձին ամանի մեջ լցնել ալյուրը, մեկ ուրիշի մեջ հարել ձվերը: Հավի բդիկները թավալել նախ ալյուրի, ապա` ձվի, վերջում` պաքսիմատով պանրի մեջ: Բդիկները տապակել մնացած բուսայուղի մեջ, կարմրեցնել: Մատուցելիս վրան առատ սոուս լցնել և մի քիչ քերած պանիր շաղ տալ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք սոուսով հավի միս

ռեհան ռեհան 1 փունջ

ձեթ ձեթ 4 ճաշի գդալ

սխտոր սխտոր 2 պճեղ

սոխ սոխ 2 գլուխ

տոմատի մածուկ տոմատի մածուկ 50 գրամ

սև պղպեղ սև պղպեղ

կարմիր աղացած պղպեղ կարմիր աղացած պղպեղ

պաքսիմատ պաքսիմատ 0.5 թեյի բաժակ

քերած պանիր քերած պանիր 500 գրամ

ալյուր ալյուր 0.5 թեյի բաժակ

ձու ձու 2 հատ

Հավի բուդ Հավի բուդ 6 հատ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 3080դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 658 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5