Պատրաստեք հավը` իսպանական եղանակով հետևյալ բաղադրատոմսով
Հավը` իսպանական եղանակով շատ համեղ Թռչնամսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Հավը` իսպանական եղանակով շատ համեղ Թռչնամսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Հավը բաժանել մասերի, թավալել ալյուրի մեջ, ձիթայուղով տապակել, հանել ափսեի մեջ, աղ անել: Նույն յուղի մեջ լցնել ոչ մանր կտրտած սխտորը, ոչ մանր կտրտած ռեհանը, միասին թեթևակի տապակել, կաթսայի մեջ վերադարձնել հավի կտորները, գինի լցնել, կրակն իջեցնել, կափարիչ դնել, եփել 20-30 րոպե: Վերջում կիտրոնի հյութ լցնել, մատուցել սոուսով: