Բաղադրատոմս
ՀԱՎՆ ՈՒԳԱՆԴԱԿԱՆ ՏԱՐԲԵՐԱԿՈՎ
Պատրաստեք հավն ուգանդական տարբերակով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՀԱՎՆ ՈՒԳԱՆԴԱԿԱՆ ՏԱՐԲԵՐԱԿՈՎ Արևելյան Թռչնամսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել հավն ուգանդական տարբերակով
Կտրտել հավը, համեմել աղով և պղպեղով: Տապակի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել հավը և սոխը, ծածկել կափարիչը և մանր կրակի վրա եփել` քիչ-քիչ ավելացնելով ջուրը: 15 ր. անց 100 գ. արգանակ վերցնել, խառնել տոմատի մածուկի և 150գ. գետնանուշի կարագի հետ և կրկին լցնել տապակի մեջ: Եռալուց հետո մանրացնել կրակը: Նորից 100 գ. արգանակ վերցնել, մի փոքր սառեցնել և ավելացնել ձվի դեղնուցները, լավ խառնել և կրկին լցնել տապակի մեջ: Եփել այնքան, մինչև հավը լավ եփվի: Մատուցել բրնձի կամ բանջարեղենի հետ` վրան կտրտած մաղադանոս լցնելով:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հավն ուգանդական տարբերակով
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
880դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 124 կկալ