Բաղադրատոմս
ՀԱՎԻ ՓԱՓԿԱՄԻՍ ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ
Պատրաստեք հավի փափկամիս բանջարեղենով հետևյալ բաղադրատոմսով
ՀԱՎԻ ՓԱՓԿԱՄԻՍ ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ Արևելյան Թռչնամսով ուտեստ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:

Ինչպես պատրաստել հավի փափկամիս բանջարեղենով
Աղաջրի մեջ եփել հավի փափկամիսը: Արգանակի մեջ եփել ծաղկակաղամբը և կանաչ լոբին: 1 ճ.գ. բուսայուղի մեջ տապակել կտրտած սոխն ու քերած գազարը: Հավի փափկամիսը և եփած բանջարեղենը մանրացնել: Կաթը, պանիրը և ձվերը խառնել, աղ ավելացնել: Ջեռոցի տապակի մեջ բուսայուղ քսել, այս ամենը՝ միսը, բանջարեղենը և կաթի խառնուրդը խառնել, լցնել տապակի մեջ, վրան կտրտած սամիթ և քերած պանիր ցանել և դնել ջեռոցը: Եփել մոտ 40ր.՝ մինչև կարմրի:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հավի փափկամիս բանջարեղենով
Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է
1040դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 391 կկալ