Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել ճուտ հարավսլավական

Ճուտը կտորների բաժանել, պատառաքաղով ծակծկել: Բուսայուղը, կտրատած մաղադանոսը, աղը, պղպեղը, քերած սխտորը, կիտրոնի հյութը, մանր կտրատած սոխը խառնել, պատրաստել մարինադ: Ճուտը մարինացնել խառնուրդի մեջ 3–4 ժամ: Մերթընդմերթ շուռ տալ: Հանել, թողնել մարինադը քամվի, միսը տապակել թավայի մեջ կամ գրիլի ցանցի վրա 15 րոպե: Ժամանակ առ ժամանակ մարինադ լցնել վրան: Մատուցել թարմ կամ պահածոյացված բանջարեղենի հետ:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք ճուտ հարավսլավական

ճուտ ճուտ 220 գրամ

ձեթ ձեթ 50 գրամ

սոխ սոխ 2 գլուխ

մաղադանոս մաղադանոս

սխտոր սխտոր 1 պճեղ

կիտրոնի հյութ կիտրոնի հյութ 1 սուրճի բաժակ

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 580դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 65 կկալ

Օգտվողների գնահատում. 0 / 5